Zoekactie naar vermiste Orlando Boldewijn (17) | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Zoekactie naar vermiste Orlando Boldewijn (17)

Ypenburg - De politie is een groot onderzoek gestart naar de vermiste Orlando Boldewijn (17).


De 17-jarige Orlando zou een afspraak hebben gehad met een man via de datingapp Grindr. De man heeft aan de politie verklaard dat hij Orlando na zijn ontmoeting heeft afgezet op de Böttgerwater in Ypenburg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er na zondag 18 februari geen activiteit meer is geweest op Orlando's bankrekening en telefoon. 

Orlando zou vaker afspraken maken via sites en apps. Vrienden en familie geven echter aan dat hij na deze afspraken nooit wegblijft. Orlando zou ook nooit school- of werkverplichtingen missen. De politie houdt er sterke rekening mee dat Orlando iets is overkomen.

Zondagmiddag werd een Ambert Alert uitgestuurd en ook heeft de politie zondagmiddag in de omgeving van Ypenburg met de Agusta-Westland politiehelikopter overzichtfoto's gemaakt. Winkeliers in winkelcentrum Ypenburg hebben flyers en foto's verspreid.

Politieagenten en rechercheurs hebben zondagavond de route gelopen die Orlando mogelijk heeft gelopen, zij begonnen vanaf het punt waar Orlando door de man is afgezet en zijn vervolgens met de tram meegereden naar Station Ypenburg. Onderweg hebben zij passanten aangesproken en flyers uitgedeeld. 

De politie is dringend op zoek naar getuigen die Orlando zondag 18 februari of later hebben gezien of meer kunnen vertellen over zijn (mogelijke) verblijfplaats. Voor zijn vermissing droeg hij een blauwe regenjas, een bordeauxrode broek en een gele haarband. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of via M 0800-7000. 

Foto's en video: Daan van den Ende

kfoVsH.JPG

Scl2Ta.JPG

j21lmP.JPG

ohmYDb.JPG

bqdvye.JPG

utjpyq.jpeg

i4RK5N.JPG

ZyQeS5.JPG

pgMDYw.JPG

5S4JCk.JPG

asDXFZ.JPG

67ytnw.JPG

7I5rOZ.JPG

SWmSLV.JPG

bpDyQc.jpeg

ffuz9R.JPG

4qydYb.JPG

VfgFCU.JPG

A6qE3T.jpeg

0OKLhd.jpeg

ktCvhf.jpeg

dXb74r.jpeg

De politie heeft een groot gebied op de Böttgerwater afgezet. De brandweer is daar ter plaatse met meerdere voertuigen. Er zal in het water worden gezocht naar de sinds 18 februari vermiste Orlando Boldewijn (17).

Foto's en video (volgt): Nick van der Toorn, Nick van Mourik

pZ4Tg0.JPG

SegCG8.JPG

RBAnII.JPG

UKTMRy.JPG

HGHa3n.JPG

HDIy0R.JPG

bFEVqe.JPG

aLDa1U.JPG

mBCs2x.JPG

0g3V33.JPG

cMiMKD.JPG