Club One beschoten met automatisch wapen Van der Hagenstraat | Regio15.nl

Club One beschoten met automatisch wapen Van der Hagenstraat

Zoetermeer - Nachtclub 'Club One' gevestigd aan de Van der Hagenstraat is dinsdagavond beschoten met een automatisch wapen.


Rond elf uur kregen agenten een melding van een verdachte situatie. Mogelijk zou er geschoten zijn, vandaar dat agenten extra zware kogelwerende vesten droegen.

Ter plaatse bleek de club met een automatisch wapen te zijn beschoten en hebben agenten meteen een ruim Plaats Delict (PD) afgezet. Op straat liggen circa 30 hulzen. Op de deur van de club zijn tientallen inslagen te zien.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De verdachten zijn na de beschieting op de vlucht geslagen. De politie heeft voor zover bekend nog niemand aangehouden. 

In september vorig jaar kwam de vorige club in dat pand, Club No Limit, ook al in het nieuws, toen werd de drank- en horecavergunning voor de club ingetrokken. De nieuwe club, met de naam Club One, was pas sinds 8 maart jl. open. 

(Noot van de redactie: dit item is uitsluitend tot stand gekomen dankzij een tip op de Regio15 WhatsApp tiplijn 06-15151502. Heeft u ons al toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen? Lees hier meer over de tiplijn)

Update: de burgemeester van Zoetermeer heeft n.a.v. het geweld besloten om de club voorlopig te sluiten.

Foto's en video: Piet de Ruyter

llMeTh.jpeg

Wa veelpolitie

6zKPpz.jpeg

Xf8w1d.jpeg

9ZGlNt.jpeg

DIG2R6.jpeg

FArm0a.jpeg

fy6zHK.jpeg

Wa wittepakken

lv0BFr.jpeg

D3D7IF.jpeg

ujcYpr.jpeg

ZpbA5p.jpeg

CS18Xm.jpeg

PzQPcz.jpeg