Dronken bestuurder laat spoor van schade achter | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Dronken bestuurder laat spoor van schade achter

Naaldwijk / 's-Gravenzande - Een 21-jarige beschonken bestuurder uit Naaldwijk heeft vanmiddag meerdere keren brokken gemaakt.


Een slachtoffer belde omstreeks vier uur de politie dat een bestuurder in een groene auto eerst twee geparkeerde auto’s aan de Elisabeth van Egmontstraat ramde en vervolgens bij de Van der Hoevenstraat een auto raakte, waarbij de bestuurder een lichte verwonding opliep.

Het slachtoffer is in een ambulance onderzocht. De 21-jarige man bleek na de aanrijdingen onverstoord door te rijden.

Agenten gingen na de melding direct op zoek naar de bestuurder in de groene auto. Ook zocht de politiehelikopter mee. Kort daarna belden meerdere getuigen met 1-1-2 dat er een spookrijder op de Maasdijk reed en tot stilstand kwam in een berm boven een sloot aan de Laan van de Heilige Lambertus.

Het bleek te gaan om dezelfde groene auto die kort daarvoor drie verkeersongevallen in Naaldwijk veroorzaakte. Daar hielden agenten een 21-jarige man in laveloze toestand aan. Een getuige wees hem aan als bestuurder van de auto. Ondertussen bleek dat hij nog een vierde botsing had veroorzaakt gedurende zijn dollemansrit.

De Poolse bestuurder bleek inderdaad de 'ziekte van Heineken' (of Smirnov) te hebben: hij blies op het politiebureau maar liefst 930 Ugl en is o.a. zijn rijbewijs kwijt. De maximum toegestane hoeveelheid ligt op 220 Ugl. De verdachte zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Foto's: Sven Poeze

EG7bHY.JPG

6gLlVP.JPG

eX2MCB.JPG

qGVWta.JPG

32erD3.JPG

gUw0iX.JPG

Dh7Zhh.JPG

taHPo4.JPG