Politie treft drugs aan na inval bij AGRO Merchants | Regio15.nl

Politie treft drugs aan na inval bij AGRO Merchants

Naaldwijk/'s-Gravenzande - Een grote politiemacht zorgde dinsdagavond voor de nodige onrust rond de Galgeweg / Opstalweg / Naaldwijkseweg.


Agenten hadden het bedrijfspand van AGRO Merchants omsingeld en stonden met hun zwarte kogelwerende vesten aan op wacht. Een politiehelikopter vloog enige tijd boven het incident.

Volgens de politiewoordvoerder gaat het om een lopend recherche-onderzoek en kan er inhoudelijk nog geen informatie over gedeeld worden.

Agenten van de late dienst werden intussen afgelost door agenten van de nachtdienst. Een groep agenten van het Parate Peloton is op een gegeven moment het terrein van het bedrijfspand opgerend. Wat zich daar heeft afgespeeld is op dit moment nog niet bekend.

-Update- De politie heeft op woensdag bekend gemaakt dat er in totaal 5 personen zijn aangehouden in verband met deze actie, maar kan in verband met het lopende recherche-onderzoek inhoudelijk verder geen informatie delen.

-Update2- De politie heeft bekend gemaakt dat op donderdagmiddag een grote hoeveelheid drugs is aangetroffen in het betreffende pand. De drugs is inmiddels overgebracht naar een beveiligde omgeving.

Video: Fred v/d Ende, Danny Botman, Royt Wolters en Olav Spa

Foto's: Fred v/d Ende, Sven Poeze, Danny Botman, Roy Wolters en Olav Spa

KtIrcQ.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

ODkLPq.JPG

lvXURt.JPG

k6eHrR.JPG

oYrxUJ.JPG

tNdA3e.JPG

891JJK.JPG

PIJT26.JPG

0Sff8h.jpeg

3qxjQO.JPG

yWlbsJ.JPG

ve5SRF.JPG

seqL23.JPG

eyFS8h.JPG

Qz1R5Q.JPG

YATe1i.JPG

gSOw1J.JPG

anxCFS.JPG

cCWOWS.JPG

HNPPcD.JPG

g1DMpl.JPG