Arrestatieteam doet inval in pand Orionstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Arrestatieteam doet inval in pand Orionstraat

Den Haag - Een zwaarbewapend arrestatieteam heeft vrijdagmiddag een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Orionstraat.


Het arrestatieteam deed de inval met speciale maskers. Deze maskers worden gebruikt als er een pand betreden wordt met (mogelijk) gevaarlijke of giftige stoffen. Bij de inval zijn volgens omwonenden 5 of 6 mensen aangehouden.

Medewerkers van de LFO en recherche zijn bezig met een uitgebreid onderzoek. De brandweer is ook ter plaatse geweest, maar is na enige tijd weer vertrokken.

In het pand is vermoedelijk een drugslaboratorium aanwezig. In het pand is volgens buren officieel een houtzagerij gevestigd.

Wat er precies in de bedrijfsruimte is gevonden, en om welke hoeveelheden het gaat is vooralsnog niet bekend. Meer informatie volgt.

Dit item is mede tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn (0615151502). Ziet u ergens veel politie, een arrestatieteam of iets anders nieuwswaardigs? Tip ons dan meteen. Dankzij tips kunnen wij het laatste nieuws uit de regio Haaglanden het snelst brengen. 

Foto's en video: Rene Hendriks, Koen Jongen en Sander Paardekooper

0jiVKG.jpeg

Wa itemdankzijtiplijjn

oGpyKF.jpeg

6sxhH8.jpeg

976uBk.jpeg

m69Nuy.jpeg

nvT270.jpeg

QHRE9T.jpeg

1FclMa.jpeg

LFxkuE.JPG

IyKTKG.jpeg

Brxfzl.JPG

CmiINV.JPG

CEOsBo.JPG