Doorgereden na aanrijden oudere man op fiets | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Doorgereden na aanrijden oudere man op fiets

Naaldwijk - Een oudere man op een fiets is vanavond op de kruising van de Secretaris Verhoeffweg met de Linde aangereden.


De bestuurder van de personenauto die dat op zijn geweten heeft, koos ervoor om ervandoor te gaan, in plaats van zich om het slachtoffer te bekommeren. Hij of zij pleegde daarmee een misdrijf.

Voor zover bekend kwam de fietser vanuit de Linde en wilde hij de Secretaris Verhoeffweg oversteken.

Behalve een ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. De ambulance is ter plaatse gekomen, maar de inzet van de traumahelikopter is later weer geannuleerd.

De politie is op zoek naar de auto en naar de bestuurder daarvan. Het gaat om een grijze Opel Corsa, waarvan de buitenspiegel ontbreekt. Het is een flinke klap geweest en het voertuig moet dus flinke schade hebben. 

Het slachtoffer zou een man van 91 jaar zijn. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Update 22.45 uur: vanavond is door de politiekraan vanaf de Meloenstraat in Naaldwijk een grijze Opel Corsa met ontbrekende buitenspiegel meegenomen. De auto was daar al om 19.10 uur aangetroffen. De politie bevestigt dat dit de gezochte auto is en dat de identiteit van de bestuurder bekend is.

Update 23 december: de politie meldt dat de bestuurder, een 29-jarige man uit Vlaardingen, op de Galgeweg was aangehouden, terwijl hij in een andere auto reed. Hij heeft toen een speekseltest moeten ondergaan op drugsgebruik en de test was 'positief', dus indicatie drugsgebruik. Hierop heeft hij een bloedtest moeten ondergaan. De uitslag daarvan is nog niet bekend. Zijn rijbewijs is ingenomen. De fietser is in het ziekenhuis behandeld en is buiten levensgevaar.

Foto's: Gabi Gonzalez

iJa9PO.jpeg

jRW3Tv.jpeg

odeEB8.jpeg

9WsGYv.jpeg

xhqUdG.jpeg

dBuldn.jpeg

gvihqu.jpeg

gyKzlh.jpeg

Vanaf de Meloenstraat in Naaldwijk werd later vanavond deze grijze Opel Corsa met ontbrekende buitenspiegel door de politiekraan afgevoerd.

VoUPns.jpeg

4JNTJ9.jpeg

UyJqWF.jpeg

HOOnzu.jpeg