Politie onderzoekt mogelijke ontvoering bij residentie Koeweit | Regio15.nl

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering bij residentie Koeweit

Wassenaar - De politie is donderdagavond een groot onderzoek gestart naar een (mogelijke) ontvoering bij een residentie van Koeweit.


De ontvoering heeft mogelijk plaatsgevonden bij de residentie van de ambassadeur van Koeweit, gelegen aan de Katwijkseweg. Over de identiteit van de ontvoerde man is vooralsnog niets bekend.  

Onder andere agenten en hondengeleiders kwamen op de locatie ter plaatse. De dienst Bewaken en Beveiligen, die onder andere ambassades bewaakt, waren ook ter plaatse. 

In een naastgelegen sloot werden diverse kledingsstukken van de ontvoerde man aangetroffen. De kleding van de ontvoerde man zou mogelijk zijn uitgetrokken. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet volledig duidelijk. 

De man is in de residentie opgewarmd en vervolgens met dekens om zich heen in een politiewagen naar het politiebureau vervoerd. Hij heeft aangifte gedaan van ontvoering. 

Update 21:58 uur: In eerste instantie gingen er geruchten dat het om de zoon van de ambassadeur van Koeweit zou gaan. Een woordvoerder van de politie laat inmiddels weten dat de ontvoerde man niet de zoon is van de ambassadeur van Koeweit. De woordvoerder van de politie wilde verder nog niet ingaan op de zaak.

Update 18 januari: De politie laat weten dat er een halfnaakte jongeman heeft aangebeld bij de residentie van de ambassadeur van Koeweit. De kleding van de halfnaakte man zou in een naastgelegen sloot zijn gevonden. De man heeft in eerste instantie gezegd slachtoffer te zijn van ontvoering, of dit klopt is nog in onderzoek bij de recherche. Vooralsnog lijkt er geen verband met de ambassadeur van Koeweit; hij lijkt er bij toeval bij betrokken geraakt te zijn.

Foto's en video: Daan van den Ende en ingezonden foto's

 

Rq5ogC.jpeg

jd1Q8C.JPG

YYS7is.JPG

JUcmwZ.jpeg

DeWFDq.JPG

6rjhEu.JPG

bcROsO.JPG

DJLZhr.JPG

UgsCaM.JPG

mkBFuS.JPG

Xoovhm.JPG

2PCIix.JPG

Nmd8ez.JPG

qj5kkz.JPG