Grote hoeveelheid harddrugs en geld gevonden in woning | Regio15.nl

Grote hoeveelheid harddrugs en geld gevonden in woning

Den Haag - De politie heeft vrijdagmiddag in een woning aan de Schalk Burgerstraat een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.


Volgens een woordvoerder van de politie gingen agenten af op meldingen van verdachte situaties. 

In de woning werd een grote hoeveelheid waardevolle goederen, waaronder drugs, aangetroffen. Ook zijn er in de woningen chemicaliën gevonden. Een 30-jarige man die aanwezig was kon worden aangehouden, en is meegenomen naar het politiebureau. 

De hele vrijdagmiddag en avond is de Schalk Burgerstraat afgesloten geweest. Agenten van het Parate Peloton (PP) bewaken in steek- en kogelwerende vesten de omgeving.

Hoeveel drugs er precies zijn aangetroffen en welke waarde deze vertegenwoordigen kon in verband met het onderzoek nog niet medegedeeld worden. Een woordvoerder van de politie spreekt over tientallen kilo's harddrugs. Later op de avond zijn de drugs onder zware bewaking van agenten meegenomen. De drugs zullen op een onbekende locatie worden vernietigd. 

De recherche doet onderzoek. Gespecialiseerd bedrijf EcoLoss ruimt de chemicaliën op.

(Dit item is mogelijk gemaakt dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn 06-15151502. Staat er ergens veel politie? Is er iets afgezet met politielint? Laat het ons dan meteen weten!)

Video en foto's: Donny Kooistra

dW0wu4.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

8ZaTDr.JPG

jbBssm.JPG

Iu6oSd.JPG

fosMXP.JPG

l1kcSR.JPG

ZLsAgr.JPG

clC5EJ.JPG

R8A8CC.JPG

pVfxek.JPG

BCXpGJ.JPG

Den Haag - Nadat de drugs uit de woning waren gehaald werd de afzetting kleiner gemaakt. De agenten van het Parate Peloton (PP) in zware steek- en kogelwerende vesten zijn vertrokken. Er is nog steeds onderzoek gaande in de woning. 

Foto's: Daan van den Ende

CPC75K.JPG

Ou0UE3.JPG

WeGiun.JPG