Dure auto's vernield in parkeergarage Wildenborghstraat | Regio15.nl

Dure auto's vernield in parkeergarage Wildenborghstraat

Den Haag - In een parkeergarage aan de Wildenborghstraat zijn in de nacht van maandag op dinsdag meerdere auto's vernield.


Eigenaren ontdekten dinsdagochtend dat er in de parkeergarage van diverse auto's ramen waren ingetikt. De garagedeur was stuk en daarom konden de vandalen binnenkomen. 

Minstens elf auto's, waaronder dure BMW's, Mercedessen een Jaguar en een Tesla liepen forse schade op. Naast dat er van de auto's ramen waren kapot gemaakt, waren er ook kentekens afgehaald en werden zijspiegels kapot gemaakt. De dader lijkt het specifiek voorzien te hebben op de duurdere auto's.

De politie kwam ter plaatse en heeft aangiftes opgenomen van de gedupeerde eigenaren. Een bedrijf is bezig om de ruiten te maken. Enkele voertuigen moesten worden weggesleept. 

Wie er achter de vernielingen zit is nog niet bekend. De daders zouden vastgelegd zijn op bewakingscamera's. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.  

[Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn 0615151502. Heeft u ook een opmerking of een nieuwstip? Stuur ons dan meteen een WhatsApp of bel!]

Foto's: Sebastiaan Barel en ingezonden via de WhatsApp tiplijn (0615151502)

Hhj9uX.jpeg

Wa itemdankzijtiplijjn

KYj7xJ.jpeg

AAiR5E.JPG

q4valO.JPG

5FuwrB.JPG

BVNAMQ.JPG

l6n5gB.JPG

yyjFdC.JPG

hrz9qq.jpeg

1vx9mJ.jpeg

hzlQOf.jpeg

VpyFXJ.jpeg