Nachtelijk bezoek van supporters aan Haags Cars Jeans stadion | Regio15.nl

Nachtelijk bezoek van supporters aan Haags Cars Jeans stadion

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag was de politie massaal aanwezig bij het ADO Den Haag Cars Jeans voetbalstadion. 


Omstreeks 02:00 uur kreeg de politie 'signalen' dat supporters onderweg waren naar het voetbalstadion. Bij en rondom het ADO Den Haag Cars Jeans voetbalstadion werden meerdere voertuigen met daarin supporters aangetroffen. De politie heeft hun identiteit vastgesteld.

Een tipgever liet ons weten dat Ajax-supporters onderweg waren naar het Haagse Cars Jeans Stadion. Geruchten op social media gaan dat supporters van beide clubs hadden afgesproken om te vechten. 

Naast diverse eenheden van de politie kwam ook de hondenbrigade ter plaatse.

De politie was extra alert en heeft diverse auto's een stopteken gegeven en preventief gecontroleerd. Op diverse strategische locaties stonden politiewagens te posten.

Van welke voetbalclub de supporters waren kon de woordvoerder van de politie niet vertellen. Er zijn volgens een woordvoerder van de politie geen stafbare feiten gepleegd en er is niemand aangehouden.

Zondag is de eredivisiewedstrijd Ado tegen Ajax. Er mogen van de Burgemeester van Den Haag opnieuw geen Ajax-supporters aanwezig zijn in het Haagse voetbalstadion. Ajax-supporters zullen daar zondagmiddag als protest voor demonstreren op het Malieveld in Den Haag,.

Video en foto's: Daan van den Ende

iWiPGv.JPG

t2TnI3.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

6e6ziP.JPG

NvFPkd.JPG

zggqGT.JPG

yshT3v.JPG