Politie doet groot onderzoek naar aanranding | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie doet groot onderzoek naar aanranding

Den Haag - De politie is zaterdagmiddag een groot onderzoek gestart naar een incident in een minisupermarkt.


Omstreeks half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident in de minisupermarkt Hari aan de Wagenstraat. Er kwamen veel agenten en een ambulance op de melding af. 

Er zijn twee personen aangehouden en eén van de aangehouden verdachte werd met papieren zakken om zijn handen naar het politiebureau vervoerd. Een vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten hebben een Plaats Delict (PD) afgezet en lint opgehangen voor de ingang van de minisupermarkt. De minisupermarkt was gedurende het onderzoek gesloten. 

Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) kwamen ter plaatse en hebben onder andere foto's gemaakt in de minisupermarkt en sporenonderzoek verricht. 

- Update - Op zondag heeft de politiewoordvoerder meer informatie over het incident vrijgegeven. De verdachten zijn twee mannen van 31 en 37 jaar oud en komen uit Den Haag. Deze mannen zijn aangehouden op verdenking van aanranding dan wel vrijheidsberoving.

In de minisupermarkt zou een meisje (17) uit Den Haag onwel zijn geworden. Vervolgens zou een van de verdachten het meisje onzedelijk hebben betast.

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen wat zich tussen 14:00 en 18:30 uur heeft afgespeeld in de supermarkt is de politie op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn 0615151502. Ziet u ergens veel politie? Tip ons dan meteen!)

Update 30 april: het Openbaar Ministerie heeft bekend gemaakt dat de twee aangehouden personen inmiddels zijn vrijgelaten, maar nog steeds verdachte zijn.

Video en foto's: Sander Paardekooper

DGk0Gk.jpeg

Wa itemdankzijtiplijjn

pHeXXT.jpeg

Be5cUt.JPG

AMux7z.JPG

hGStIZ.JPG

7OkBzP.JPG

Ly6m0K.JPG

FnlURN.JPG

fApTDm.jpeg

QgBGLA.JPG

1VTh0E.jpeg

FRt5X5.JPG