Bewoonster overleden aangetroffen in woning Frambozenstraat | Regio15.nl

Bewoonster overleden aangetroffen in woning Frambozenstraat

Den Haag - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag urenlang (forensisch) onderzoek verricht in een woning aan de Frambozenstraat.


Rond negen uur 's-avonds kwam de politie ter plaatse met meerdere voertuigen en plaatste een onderzoekscontainer in de straat. Met lint werd de straat afgezet.

In de woning hebben forensisch onderzoekers minitieus onderzoek gedaan. Om te voorkomen dat zij (eigen) sporen achterlaten waren zij gekleed in (de bekende) witte pakken.

Om ongestoord te kunnen werken is rond half twaalf 's avonds een containerwagen van de politie ter plaatse gekomen. Met de opgebouwde kraan zijn enkele zwarte schermen op het balkon geplaatst. Een woordvoerder kan op dit moment zoals gebruikelijk alleen vertellen dat het gaat om 'een lopend onderzoek'.

Update 02:00 uur: De straat is nog steeds afgezet. Volgens agenten gaat het onderzoek - en dus de wegafsluiting - tot in de vroege uren duren.

Update 11:30: een rouwauto in de straat.

Update 12:30: de politie laat weten in de woning het lichaam van een overleden vrouw te hebben aangetroffen

Update 27-5: De politie laat weten dat het om de 37-jarige bewoonster van het pand gaat. Zij is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Update 5-6: de echtgenoot van de vrouw is met de kinderen naar India vertrokken. De kranten in India hebben ook geschreven over de zaak. Op die site staat ook een eerder artikel. Volgens de Indiase media verkeerde het lichaam in een verregaande staat van ontbinding toen het werd gevonden.

Foto's: Dejan Jeremic en Bob van Keulen

ebjYaQ.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

deDOJI.JPG

p6twxp.JPG

qUOe4Y.JPG

Cu3kuS.JPG

xkwbyg.JPG

WvWL8C.JPG

uCkKcF.JPG

zzIFme.JPG

26L9sc.jpeg

Sl8VTx.jpeg

g8kRhg.jpeg

bxb0ro.jpeg

oDBFGk.jpeg

AqoQKG.JPG

DX5RCK.JPG

Update 11:30: Er is een rouwauto ter plaatse geweest. Deze heeft stoffelijke resten opgehaald, en is na enige tijd weer vertrokken.

XVTsIA.JPG

8MfYPJ.JPG