Dode vrouw (62) in woning Van Diesenstraat omgekomen door misdrijf | Regio15.nl

Dode vrouw (62) in woning Van Diesenstraat omgekomen door misdrijf

Den Haag - In de van Diesenstraat is de politie zondagmiddag een groot onderzoek gestart.


Volgens omstanders zou er al sinds het begin van zondagmiddag een onderzoek in de woning aan de van Diesenstraat gehouden worden. 

Er is een Team Grootschalig Opsporing (TGO) gestart, wat erop wijst dat de politie uitgaat van een niet natuurlijk overlijden. 

De woning lijkt ‘potdicht’. Alle gordijnen zijn dicht. Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) lopen in- en om de woning rond in witte pakken.

Saillant detail is dat de portiekflat pal tegenover het politiebureau Laak ligt.

Rechercheurs zijn onder andere een buurtonderzoek gestart en hebben omwoners om informatie gevraagd.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet bekend. De identiteit van de overleden persoon of personen is eveneens niet bekend.

Volgens een buurman, die direct naast de woning waar het onderzoek gaande is woont, zou er een gezin wonen. Een woordvoerder van de politie kon in het kader van het onderzoek nog niets mededelen. 

Update 05 augustus 09:00 uur: Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) zijn nog de hele nacht bezig geweest in de woning. Maandagochtend hebben zij de voordeur van de woning verzegeld. 

Update 05 augustus 14:00 uur: De politie heeft zondagmiddag 4 augustus een 31-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 62-jarige vrouw in de woning aan de Van Diesenstraat. De vrouw zou door een misdrijf om het leven zijn gekomen. Volgens omwoners woonde de vrouw daar met haar zoon.

Video en foto’s: Daan van den Ende

CToinL.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

UuCTEV.JPG

qNGVYB.JPG

N7oMDt.JPG

pRs02d.JPG

qBmzBB.JPG

PbSDPh.JPG

eLctHU.JPG

S7Ss9b.JPG

xRx12l.JPG

GiZqSv.JPG

t3J9ly.jpeg

CyrhJS.jpeg