Man (29) aangehouden na bedreiging met vuurwapen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man (29) aangehouden na bedreiging met vuurwapen

Den Haag - Donderdagavond is de politie opnieuw massaal uitgerukt naar de Kikkerbeetlaan.


Volgens omwoners zou er (weer) iemand met een vuurwapen zijn gezien. De politie laat de volgende dag weten dat er daadwerkelijk een bedreiging met een vuurwapen heeft plaatsgevonden.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en agenten hadden extra zware steek- en kogelwerende vesten aan (normaal hebben zij 'lichte' vesten aan). Op alle hoeken van de omliggende straten namen agenten posities in.

Hondengeleiders hebben in de omgeving van de Kikkerbeetlaan gezocht. De politiehelikopter is om assistentie gevraagd. De helikopter heeft enige tijd boven de wijk gevlogen. 

Op de Erasmusweg in Den Haag zijn middels een BTGV twee personen aangehouden. Zij bleken later niets te maken te hebben met de bedreiging.

Korte tijd later heeft de politie een inval gedaan bij een woning op het Baltimorehof. Een verdachte, die wilde vluchten via de tuin, kon worden ingerekend. Hij is naar het politiebureau vervoerd. Het gaat om een man van 29 jaar oud.

Op 8 oktober 2019 kwam de politie ook al massaal naar dezelfde straat. Er zou toen zijn geschoten; maar of dat daadwerkelijk zo was is niet duidelijk.

Video en foto's: Daan van den Ende

qcePPy.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

2aByUi.JPG

x1oOXi.JPG

ypZM79.JPG

kGsad9.JPG

iy1g79.JPG

Korte tijd later heeft de politie een inval gedaan bij een woning op het Baltimorehof. Een verdachte, die wilde vluchten via de tuin, kon worden ingerekend. Hij is naar het politiebureau vervoerd.

cpdT5j.JPG

In9EoK.JPG

TlArsi.JPG

AlY6Q3.jpeg

Si3IhF.jpeg

MX30Yf.jpeg