Man (55) steekt ex neer in Den Haag, vrouw (47) zwaargewond | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man (55) steekt ex neer in Den Haag, vrouw (47) zwaargewond

Den Haag - Een rechercheteam en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) hebben een groot onderzoek gehouden bij een woning aan de Bullstraat.


Maandagavond omstreeks 20:15 uur werd er een ambulance met spoed naar de woning aan de Bullstraat gestuurd.

Volgens omwoners is er een zwaargewonde vrouw meegenomen en is zij met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De huidige toestand van het slachtoffer is ons niet bekend. 

Toegesnelde agenten hebben een Plaats Delict (PD) afgezet. In de voortuin en op de straat ligt een behoorlijke hoeveelheid bloed. 

Een rechercheteam en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) hebben uren onderzoek verricht in- en bij de woning. De Forensische Experts droegen daarbij witte pakken, dat doen zij om te voorkomen dat sporen verloren gaan. 

Wat zich er precies heeft afgespeeld is nog niet bekend gemaakt.

Update 21 januari: Volgens diverse onbevestigde berichten zou een man zijn ex-partner hebben neergestoken. De vrouw liep een slagaderlijke bloeding op. Een buurman zou eerste hulp hebben verleend. De vrouw raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie wilde alleen bevestigen dat er een 47-jarige vrouw gewond is geraakt bij een ruzie in de relationele sfeer. Een 55-jarige man uit Leidschendam kon worden aangehouden als verdachte. 

[Dit item is mede tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp-tiplijn 0615151502. Zonder deze tipgever zouden wij niet weten dat dit zich hier heeft afgespeeld. Heeft u ook een nieuwstip of ziet u ergens veel politie? Stuur ons meteen een WhatsApp-bericht. Wij graan graag op onderzoek uit!]

Video en foto's: Donny Kooistra

nBYcB9.JPG

WXWnu9.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

ndl3z3.JPG

AB4VyS.JPG

BdRztn.JPG

4ERrP4.JPG

0EmKEu.JPG

YAQsM7.JPG

zeyVXC.JPG

FvYbvV.JPG