Groot onderzoek na dodelijk steekincident in de Colignystraat | Regio15.nl

Groot onderzoek na dodelijk steekincident in de Colignystraat

Delft - De politie is met een groot onderzoek bezig nadat vanmiddag in een woning aan de Colignystraat een geweldsincident heeft plaatsgevonden.


Rond tien voor half drie werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd nadat een melding was gedaan van een misdrijf in de woning.

De inzet van het MMT is echter geannuleerd en de ambulances zijn overrichterzake vertrokken.

Over wat er zich in de woning heeft afgespeeld, heeft de politie nog geen mededelingen gedaan. Volgens onbevestigde berichten zou er in de woning een steekpartij hebben plaatsgevonden. De politie heeft een aanhouding verricht.

Er was in de straat een plaats delict afgezet en politiemensen houden een buurtonderzoek. Medewerkers van Forensische Opsporing verrichten technisch ondertzoek in en buiten de portiekwoning.

Update 19.35 uur: de politie maakt bekend dat er in de woning inderdaad een steekpartij heeft plaatsgevonden. Als gevolg daarvan is een 36-jarige man om het leven gekomen.

Update 2 september: de aangehouden verdachte is een 60-jarige inwoner van Delft. Het zou om de bewoner van de betreffende woning gaan.

Update 29 oktober: de politie maakt bekend dat vandaag in Spanje een 23-jarige man uit Delft is aangehouden als verdachte voor de gewelddadige dood van de 36-jarige man.

Update 3 november: de politie heeft een tweede verdachte aangehouden. Het betreft een 22-jarige man uit Delft.

Foto's: o.a. Guillain Baan en Donny Kooistra

U9Q9Uk.jpeg

8uuRsH.jpeg

B86tzI.jpeg

wg70fR.jpeg

iqtmsD.jpeg

8VjDPx.jpeg

WjoEiy.jpeg

FdehSa.jpeg

CDDfZr.jpeg

5E2Xss.jpeg

WGiXoK.jpeg

WjqVuQ.jpeg

JECLR8.jpeg

U8qy8i.JPG

P7eGmF.JPG

6widqF.JPG

ckODQR.JPG

nLx2o7.JPG

hZpAlN.JPG

395obU.JPG