Verdachte (40) beschieting Saoedische ambassade aangehouden | Regio15.nl

Verdachte (40) beschieting Saoedische ambassade aangehouden

Zoetermeer - Vanmiddag is een verdachte aangehouden van de beschieting vanmorgen van de ambassade van Saudie-Arabië.


Rond het middaguur hebben leden van het arrestatieteam een inval gedaan in de woning van de verdachte aan het Kraaienveld in Zoetermeer.

De verdachte, een 40-jarige Zoetermeerder, werd niet aangetroffen en hierop is het arrestatieteam weer vertrokken.

Tijdens het buurtonderzoek, dat daarop volgde, werd in een nabijgelegen woning de verdachte alsnog aangetroffen. De man werd meteen door agenten en rechercheurs in kogelwerende vesten aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Het motief voor de beschieting is nog niet bekend.

Ook de bewoner van de woning waar de verdachte uiteindelijk is aangetroffen, is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

De auto van de verdachte is door de politiekraan afgevoerd. Politiemensen verrichten onderzoek in de woning van de verdachte.

English

This afternoon a suspect (40) was arrested in Zoetermeer for the shooting at the Embassy of Saudi Arabia earlier this morning in The Hague.

Special forces tried to arrest the suspect at Kraaienveld in Zoetermeer. The suspect was not found in the house, and the special forces left the scene. 

During the investigation that followed, the suspect was found in a neighbouring house. The man was immediately arrested by police officers and detectives in bulletproof vests, and transported to the police station. His motives are unknown at this time.

The occupant of the building where the suspect was found was also arrested and taken to the police station. The suspect's car was seized and towed by the police crane. Police officers conduct investigations in the suspect's home.

Wa itemdankzijtiplijjn

Video en foto's: Daan van den Ende

 

0yfLsL.jpeg

AP5Bn8.jpeg

SIEBBf.jpeg

vs6lrU.jpeg

Spgclc.jpeg

Ht1Zc0.jpeg

SXIu4L.jpeg

i4CUyp.jpeg

FpSovO.jpeg

jLzW5Y.jpeg

1qAD6e.jpeg

nSYssV.jpeg

OUBRyA.jpeg

1ElK5b.jpeg

Gh8vtd.jpeg