Grote drugsvangst in vracht supermarkt in Den Haag | Regio15.nl

Grote drugsvangst in vracht supermarkt in Den Haag

Den Haag - De politie heeft een grote drugsvangst gedaan in een vracht van een supermarkt aan de Waldorpstraat. 


Supermarkt Maxi Maki aan de Waldorpstraat is volgens eigen schrijven een 'multiculturele supermarkt'. De drugs zijn door medewerkers aangetroffen in bestelde producten waarna zij direct de politie hebben ingeschakeld. Waarschijnlijk was het de bedoeling van de criminelen om de drugs op een eerder moment (in de haven o.i.d.) door 'uithalers' tussen de lading uit te vissen, maar is dat niet gelukt - waarna alles bij de supermarkt is afgeleverd.

De supermarkt was tijdens het onderzoek gesloten. Agenten in zware steek- en kogelwerende vesten hebben het pand bewaakt. 

Ook een gepantserde Touareg van de dienst 'Bewaken en Beveiligen' stond voor het pand. Deze eenheid is verantwoordelijk voor het bewaken en beveiligen van hoogrisico objecten. 

Uiteindelijk is de drugsvangst met een beveiligd transport vervoerd. De drugs zullen op een onbekende locatie worden vernietigd. De supermarkt kon omstreeks 10:30 uur weer open voor haar klanten. 

De supermarkt zelf en de medewerkers van de supermarkt hebben niets te maken de zaak. Er zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht. 

Een woordvoerder van de politie Den Haag kon nog niets vertellen over de zaak, en zegt dat het onderzoek in volle gang is. 

Video en foto's: Piet de Ruyter

15U5WP.jpg

Wa itemdankzijtiplijjn

SXvPPu.jpg

fbZCMy.jpg

cfKrs6.jpg

gdE2NZ.jpg

Psaetg.jpg

5iKJvX.jpg

noUDbo.jpg

ZQm6xq.jpg