Onderzoek op het Henri Duparcplantsoen na vermoedelijk geweldsmisdrijf | Regio15.nl

Onderzoek op het Henri Duparcplantsoen na vermoedelijk geweldsmisdrijf

Den Haag - De recherche is bezig met een groot onderzoek op het Henri Duparcplantsoen na een instap van het arrestatieteam. 


Volgens omwoners heeft een zwaarbewapend arrestatieteam omstreeks 06:30 uur een inval gedaan in een woning aan het Henri Duparcplantsoen. 

Na de inval werd de straat afgezet met politielint en kwamen rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) ter plaatse. 

Wat zich er precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. Volgens buurtbewoners woont er in de woning een jong stel en hebben zij regelmatig ruzie. 

Rechercheurs hebben tot zeker 15:30 uur onderzoek verricht. Tijdens dit onderzoek was de straat afgezet. Bij een andere woning is ook onderzoek verricht, deze woning had een kapotte voordeur. 

Een woordvoerder van de politie Den Haag kon zondag niet meer vertellen dan dat er een 'lopend onderzoek' gaande is. 

[Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de Regio15 tiplijn. Ziet u ook ergens politie, een afzetting of recherche? Stuur ons dan meteen een privébericht via onze socials, via de tiplijn chat van de Regio15 app of via de WhatsApp-tiplijn 0615151502. Heeft u meer informatie over wat er zich heeft afgespeeld? Laat het ons weten.]

Video en Foto's: Donny Kooistra

Wa itemdankzijtiplijjn

WeWiiy.JPG

KimaC1.JPG

ml6RZs.JPG

E9HZAg.JPG

T0JIr0.JPG

MZ4dRk.JPG

asd3hD.JPG

pA4gp1.JPG

OALNpB.JPG

l4vE5p.JPG

0C8A3t.JPG

QBjvqF.JPG

5XmeNB.JPG