Twee overleden personen aangetroffen in woning Zoetermeer | Regio15.nl

Twee overleden personen aangetroffen in woning Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft vanmiddag twee overleden personen aangetroffen in een woning aan het Kramerplan.


De politie laat weten dat zij vanaf 17:00 uur vanmiddag onderzoek doen in/bij de woning na het aantreffen van de twee overleden personen.

Buurtbewoners vertellen echter dat de politie al veel eerder in de middag aanwezig was bij de rijtjeswoning, zo rond half twee. Zij vertelden ook dat in de woning drie personen zouden hebben gewoond. Volgens een (premium) artikel in de Telegraaf zou een dodelijk ongeval in Lekkerkerk naar de vondst van de twee overleden personen hebben geleid.

Een gedeelte van de straat is afgezet met linten en zwarte schermen. De recherche en Forensische Opsporing (FO) doen uitgebreid onderzoek.

De woordvoerder van de politie wil verder nog geen informatie kwijt in het belang van het onderzoek.

Update 7 augustus: de politie bevestigt dat er mogelijk een verband is met een frontale aanrijding met dodelijke afloop die gisteren eerder op de dag heeft plaatsgevonden in Lekkerkerk op de N210. Er wordt rekening gehouden met meerdere scenario's. Zie het politiepersbericht voor meer informatie

Update 9 augustus:  de politie meldt dat de overleden personen in de woning aan het Kramerplan een 34-jarige man en een 70-jarige vrouw zijn. De 72-jarige man die bij de aanrijding in Lekkerkerk om het leven kwam was de echtgenoot van de vrouw en de vader van de andere man. Het onderzoekt duurt voort.

Foto's en video: Sebastiaan Barel

MfH1Eq.JPG

dRy3gs.JPG

LTN2fA.JPG

HwdZmz.JPG

H8P1gW.JPG

hRb5XX.JPG

pCyZHH.JPG

CzI3EJ.JPG

BkVaQW.JPG

Glddm6.JPG

4PNZDs.JPG

YKJvHu.JPG

r1VFbj.JPG