Twee gewonden bij ongeval Guntersteinweg in Den Haag | Regio15.nl

Twee gewonden bij ongeval Guntersteinweg in Den Haag

Den Haag - Bij een ongeval op de Guntersteinweg zijn twee inzittenden van een auto gewond geraakt. 


Volgens diverse omstanders die het ongeval hebben zien gebeuren reed de automobilist met hoge snelheid door de straten. Agenten zouden daarop de achtervolging hebben ingezet, maar de auto niet hebben kunnen bijhouden.

Volgens een woordvoerder van de Politie Den Haag heeft er echter geen achtervolging plaatsgevonden. De politie reed in ieder geval achter het voertuig aan omdat deze verdacht reed en met veel te hoge snelheid. Officieel is er dus geen sprake van een achtervolging. 

De bestuurder reed vanaf de Sammersweg in Rijswijk in de richting van de Guntersteinweg en daar raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De bestuurder belandde met de auto op zijn zijkant.

De bestuurder en een bijrijder raakten allebei gewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie reed met spoed achter de ambulance aan naar het ziekenhuis. 

De Guntersteinweg en de Sammersweg zijn in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een politiewagen staat binnen de afzetting. De Forensische Opsporing (FO) Team Verkeer doet uitgebreid onderzoek op de locatie van het ongeval. 

Video en foto's: Daan van den Ende

egnl6d.JPG

OJR9Vn.JPG

Jqyo3x.JPG

pz49w0.JPG

IG4C0p.JPG

b8a0xI.JPG

nEFOCY.JPG

h9LKOR.JPG

ltpTNf.JPG

v63dw9.JPG

GEvhUK.JPG

XGmyrf.JPG

BpwjHm.JPG

H7SpHB.JPG

RtFcJo.JPG

ZL74Lu.JPG

9kUh5W.JPG

lVs0mg.JPG

tRAOFm.JPG

FBsFHA.JPG