Arrestatieteam ingezet bij aanhouding Wateringen | Regio15.nl

Arrestatieteam ingezet bij aanhouding Wateringen

Wateringen - Donderdagavond is een arrestatieteam van de politie ingezet om een man aan te houden aan de Dr. Poelsstraat.


Rond acht uur in de avond kwam de politie met meerdere eenheden waaronder de hondenbrigade, onderhandelaar en het arrestatieteam ter plaatse bij de woning aan de Dr. Poelstraat.

Een woordvoerder van de politie meldt dat de aanleiding een 'conflict in de relationele sfeer' was..Buurtbewoners meldden dat de man eerder op de dag ook al een aanrijding in de straat had veroorzaakt. De politie en ambulancedienst kwamen toen ter plaatse.

Bij aankomst van de politie bleek de man agressief en in het bezit van steekwapens. Ook zette hij zijn honden tegen de politiemensen in. Dat was aanleiding om het arrestatieteam en de hondenbrigade ter plaatse te vragen.

Op het moment dat het arrestatieteam zich aan het voorbereiden was om de man aan te houden, kwam deze naar buiten lopen. Hierop hebben leden van het arrestatieteam in samenwerking met de hondenbrigade de man aangehouden. Ook één van zijn twee honden is met geweld onder controle gebracht.

Tijdens het incident heeft de politiehelikopter enige tijd boven de omgeving gevlogen.

Beeld: Rick Brouwer en Ferrie van der Geer

Lmn8fG.jpg

uD6co5.jpg

4BEXjX.jpg

QwTW4u.jpg

OXlk1J.jpg

tqjVzy.jpg

u2Aj2Z.jpg

XovSeO.jpg

hqPaKl.jpg

HxDqrj.jpg

wFW5mz.jpg

ZtzqfQ.jpg