Politie zoekt getuigen van een schietpartij | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van een schietpartij

emmakade-kopt-IMG_7701Den Haag - De politie zoekt getuigen van een mogelijke schietpartij, die woensdagavond 23 februari rond 22.15 uur plaatsvond op de kruising Koningin Emmakade/Chasséstraat. Toen de politie op de locatie arriveerde, waren de betrokkenen al vertrokken.


Volgens getuigen was de schutter weggerend in de richting van de Laan van Meerdervoort. Het slachtoffer was ook verdwenen. Getuigen verklaarden dat de verdachte een mager en lang postuur had. Hij had een getinte huid, kort naar voren gekamd haar en hij droeg een grijze jas en een zwarte spijkerbroek. De politie startte een onderzoek en zette daarbij ook politiehonden in. Burgernet en Twitter werden ook ingezet in de zoektocht naar de betrokkenen. Helaas werd er niemand meer aangetroffen. De politie onderzoekt deze zaak verder en vraagt u hulp.

Bent u getuige geweest van deze schietpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de betrokkenen? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Foto's: Mike Boer

w-IMG_7701

w-IMG_7706

w-IMG_7707

w-IMG_7712

w-IMG_7718

w-IMG_7745