Recherche doet onderzoek naar overleden persoon | Regio15.nl

Recherche doet onderzoek naar overleden persoon

vrijenban

th-DSCN4976Delft - Op het terrein van Texaco-tankstation 'Vrijenban' langs de A13 heeft zondagmiddag enige tijd een politieonderzoek plaatsgevonden. Aanleiding was het overlijden van een persoon aldaar.


Rond 14.30 uur werden twee ambulances naar genoemde locatie gestuurd, aangezien er een man onwel geworden was. Helaas mocht de hulpverlening aan het slachtoffer niet meer baten; deze is ter plekke overleden.

Hoewel er geen uiterlijke tekenen waren van geweld, gaven de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen toch aanleiding tot het doen van rechercheonderzoek. Dit resulteerde erin dat er een 'plaats delict' werd gemaakt en dat zowel de schouwarts, als de technische recherche ter plaatse zijn gekomen.

Uit de resultaten van het forensisch onderzoek zal de doodsoorzaak van de man moeten blijken. Hierover zijn momenteel nog geen mededelingen gedaan.

Update 13-06: na onderzoek blijkt de overleden persoon een 46-jarige Rotterdammer te zijn. Hij is in zijn auto onwel geworden en overleden. Van een misdrijf is dus geen sprake.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

DSCN4973

DSCN4974

DSCN4975

DSCN4976

DSCN4977

DSCN4978