Vrouw zwaar gewond door brandwonden | Regio15.nl

Vrouw zwaar gewond door brandwonden

handellaan

th-IMG_3046Delft - Aan de Handellaan is aan het begin van de avond een 25-jarige vrouw zwaar gewond geraakt; zij was door nog onbekende oorzaak in brand geraakt.



Gezien de ernst van de melding is naast twee ambulances ook de traumahelikopter 'Lifeliner 2' gealarmeerd. Deze is uiteindelijk niet ingezet; het slachtoffer was al met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Rondom de woning was een grote toeloop van omwonden en familie. Eén 24-jarige man uit Delft werd aangehouden omdat hij de politie belemmerde en weigerde weg te gaan.  Ook twee andere mannen die uit de woning kwamen, werden aangehouden. De emoties liepen hoog op en agenten moesten pepperspray gebruiken om de twee mannen onder controle te krijgen. Onderzocht wordt of deze twee mannen (39 en 44 jaar beiden uit Delft) betrokken zijn geweest bij het incident waardoor de vrouw ernstige brandwonden opliep.

Een helikopter van de politie heeft overzichtsfoto's vanuit de lucht gemaakt. Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing hebben in de woning sporenonderzoek verricht.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ruben van Essen

WRE-IMG_2989

WRE-IMG_2995

w-IMG_3067

WRE-IMG_3046

WRE-IMG_3099

WRE-IMG_3112

WRE-IMG_3120