Ruzie ontaardt in opzettelijke aanrijding | Regio15.nl

Ruzie ontaardt in opzettelijke aanrijding

IMG_4789

t-IMG_4782Den Haag - Een 31-jarige man uit Etten-Leur is vanmiddag in de Waldorpstraat opzettelijk aangereden door een auto, en daarbij zwaargewond geraakt.



Het slachtoffer, dat tijdelijk in Den Haag verblijft, liep op de Waldorpstraat toen hij in een woordenwisseling met drie vrouwen belandde. De man liep vervolgens door. Ter hoogte van de Eerste van der Kunstraat kwamen twee mannen in een personenauto op hem afrijden. De man probeerde nog de auto te ontwijken toen deze de stoep op reed, maar kon niet voorkomen dat hij werd aangereden. Direct stapte de bijrijder uit en belaagde het slachtoffer.

Een politiebiker zag de aanrijding en de mishandeling gebeuren en hield de twee inzittenden, een 25-jarige Hagenaar en zijn 35-jarige Schiedamse broer, aan. De mannen zijn ingesloten op het politiebureau voor verhoor.

De recherche onderzoekt de zaak en heeft ook de drie vrouwen gehoord met wie de man een woordenwisseling had. Het slachtoffer en de drie vrouwen hebben verschillende lezingen over de ruzie. Inmiddels is duidelijk dat de twee aangehouden verdachten familieleden zijn van twee van de drie vrouwen en vermoedelijk verhaal wilden halen na de ruzie op straat. Het slachtoffer was geen bekende van de vrouwen of van de aangehouden verdachten.

Heeft u maandagmiddag omstreeks 15.00 uur iets gezien van de ruzie op de Waldorpstraat of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Laak via nummer 0900-8844.

Foto's: Ruben van Essen en Paul Pronk

w-IMG_4774

w-IMG_4776

w-IMG_4777

006-1

w-IMG_4782

w-IMG_4783

w-IMG_4789

w-IMG_4794