Man rijdt over fiets politiebiker | Regio15.nl

Man rijdt over fiets politiebiker

strausslaan-danny-kop_DSC_7791-2t-strausslaan-danny_DSC_7822Den Haag - De recherche van Bureau Loosduinen zoekt getuigen van een incident op de Strausslaan op vrijdagavond.



Een politiebiker reed vrijdagavond over de Strausslaan toen hij bij een auto een man zag die zich verdacht gedroeg. De agent stapte van zijn fiets en liep richting de man, die op zijn beurt in een auto stapte. De biker zette zijn fiets voor de auto neer en deelde de bestuurder mee dat hij was aangehouden. Hier was de bestuurder het kennelijk niet mee eens, hij startte de auto en reed weg.

De agent werd een stukje meegesleurd met de auto, maar moest uiteindelijk loslaten. De bestuurder reed vervolgens over de politiebike en ging er vandoor in de richting van de Palestrinaweg. Verderop op de Strausslaan stapte een bijrijder in, waarna de mannen er vandoor gingen. Op de Balsemienlaan parkeerden zij de auto en vluchtten te voet. De 26-jarige Haagse bijrijder kon worden aangehouden, van de bestuurder ontbreekt nog ieder spoor. De auto waarin zij reden, bleek gestolen te zijn. De agent raakte niet gewond.

Vier mannen die korte tijd later in de omgeving werden aangehouden, bleken niets met het incident te maken te hebben. Zij mochten na verhoor weer naar huis.

De recherche van Bureau Loosduinen onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar mensen die meer informatie hebben. Heeft u vrijdagavond in de omgeving van de Strausslaan iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben? Neemt u dan contact om met de recherche via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Ruben van Essen

w-strausslaan-danny_DSC_7785

w-IMG_8086

w-strausslaan-danny_DSC_7795

w-strausslaan-danny_DSC_7797-1

w-strausslaan-danny_DSC_7808

w-strausslaan-danny_DSC_7810

w-IMG_8090

w-IMG_8091

w-strausslaan-danny_DSC_7829

w-DB_Strausslaan__DSC_7822

w-IMG_8169