Twee aanhoudingen na schietpartij | Regio15.nl

Twee aanhoudingen na schietpartij

poeldijkth-DSC 1686Honselersdijk - De politie heeft aan het eind van de avond twee aanhoudingen verricht in verband met een mogelijke schietpartij in Honselersdijk.



Een getuige meldde de politie dat er door de inzittenden van een auto schoten zouden zijn gelost nabij de kruising Klipper/Poeldijksepad.

De politie is op zoek gegaan naar de auto. Op de Nieuweweg, nabij de Voorstraat, zagen politieagenten het bewuste voertuig rijden. De twee inzittenden werden op de rotonde met de Van Elswijkbaan (Poeldijk) via een uitpraatprocedure aangehouden. In de auto werd geen vuurwapen aangetroffen.

Politieagenten zochten een gedeelte van de nacht op het door de verdachte afgelegde traject naar een vuurwapen, welke door de inzittenden wellicht naar buiten was gegooid. Het wapen werd tot op heden niet aangetroffen. Beide verdachten, in de leeftijd van 18 en 28 jaar oud, werden aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. In de auto vonden de agenten een huls.

Zowel op het kruispunt waar geschoten is als op de locatie waar de twee verdachten zijn aangehouden, heeft Forensische Opsporing onderzoek verricht.

De aanleiding voor het schieten is niet bekend. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman

w-DB-Schietpartij DSC 1662

w-DB-Schietpartij DSC 1666

w-DB-Schietpartij DSC 1673

w-DB-Schietpartij DSC 1677

w-DB-Schietpartij DSC 16831

w-DB-Schietpartij DSC 1684

w-DB-Schietpartij DSC 1689

w-DB-Schietpartij DSC 1697

w-DB-Schietpartij DSC 1704