Schietpartij in Koningstraat | Regio15.nl

Schietpartij in Koningstraat

Koningstraatth-Koningstraat14

Den Haag - Omstreeks tien voor half acht vanavond heeft er zich in de Koningstraat op straat een schietpartij voorgedaan.

Dit gebeurde ter hoogte van de Waterloostraat.

Bij de schietpartij raakte niemand gewond. Het is onduidelijk wie de daders van de schietpartij zijn.

Ter plekke werden op de grond hulzen aangetroffen. De politie startte daarop een groot onderzoek, hetgeen erin resulteerde dat niet alleen met speurhonden in de omgeving werd gezocht, maar ook dat er een groot 'plaats delict' werd afgezet waarbinnen medewerkers van Forensische Opsporing een sporenonderzoek verrichte.

Hiertoe werd niets geschuwd; zelfs de pui van een winkel (die overigens niets met het incident van doen heeft) werd minutieus onderzocht op eventuele sporen van hetgeen op straat afgespeeld had.

Tevens werden er tijdens het incident nog twee personen aangehouden; het is ons niet bekend of er een verband is tussen de aanhoudingen en de schietpartij.

Bent u getuige geweest van dit incident of kunt u de politie meer informatie verschaffen omtrent de dader(s). Neemt u dan contact op met bureau Hoefkade, via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven. Dit kunt u dan doen via Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer en Dejan Jeremic

Koningstraat1

Koningstraat3

Koningstraat5

Koningstraat11

Koningstraat13

IMG 1090

Koningstraat14

Koningstraat24

IMG 1074

IMG 1077B