Zwaargewond in woning Van Ostadestraat | Regio15.nl

Zwaargewond in woning Van Ostadestraat

ostadet-img 7016

Den Haag - Bij een steekpartij in de Van Ostadestraat is vannacht een man zwaargewond geraakt.


Bij de politie kwam zaterdagochtend even na 02.10 uur een melding binnen van een schietpartij aan de Van Ostadestraat. Gelijk na de de melding zijn de hulpdiensten gealarmeerd. Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Toen agenten in de woning kwamen, troffen zij het slachtoffer zwaargewond aan.

>Het MMT is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen, aangezien het slachtoffer direct met grote spoed per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht.

Het incident in de woning vond plaats tijdens een feestje. Na het incident zijn 3 personen, waaronder de dader, in een auto gevlucht. De politie heeft de straat afgezet en heeft op uitvalswegen rond Den Haag op de uitkijk gestaan naar de auto met de verdachte(n).

Ambulancepersoneel bracht de man met spoed naar het ziekenhuis. De man is nog niet aanspreekbaar en zijn identiteit is nog onbekend.

Update 11.34 uur: Uit onderzoek bleek het uiteindelijk niet te gaan om een schietincident, maar om een steekpartij. Naar de toedracht van het steekincident doet de recherche van bureau Hoefkade onderzoek en men is daarbij op zoek naar getuigen.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ruben van Essen en Eyelogic

w-img 7017

schietre2

w-img 7021

schietre3

w-img 7024