Geschoten in woning met hennepkwekerij aan de Jan Romeinstraat | Regio15.nl

Geschoten in woning met hennepkwekerij aan de Jan Romeinstraat

Den Haag - De politie heeft een groot onderzoek gestart nadat er in een woning aan de Jan Romeinstraat was geschoten.


Omstreeks kwart voor zeven hoorden buurtbewoners dat er een ruit van een woning werd vernield. Politieagenten die ter plaatse kwamen troffen een kapotte ruit aan en zagen drie mannen wegrennen.

Uit onderzoek bleek dat er ook was geschoten. In de ramen van de portiekwoning zaten kogelgaten. De inslag van de kogel is vrij goed zichtbaar en daaruit blijkt dat er vermoedelijk vanuit de woning is geschoten.

In de woning werd naast een vuurwapen ook een hennepkwekerij met honderd planten aangetroffen. Politieagenten hielden daarbij de 57-jarige bewoner aan. De apparatuur van de hennepkwekerij is in beslag genomen en de planten zullen worden vernietigd.

Vermoedelijk waren de drie mannen van plan om de hennepkwekerij leeg te roven.

De recherche onderzoekt het incident en zoekt nog naar de drie verdachten die betrokken zijn geweest bij het incident. Helaas is er weinig informatie over deze verdachten. Het waren licht getinte jonge mannen. Heeft u informatie over deze verdachten? Bent u getuige geweest van dit incident? Of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's en video: Daan van den Ende

nSzEUv.JPG

WBYYqw.JPG

0IqQ0a.JPG

JyNZVz.JPG

TpvaSL.JPG

lIffed.JPG

b0elrg.JPG