Arrestatieteam ingezet bij schietincident Ter Heijde | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Arrestatieteam ingezet bij schietincident Ter Heijde

Ter Heijde - Het normaal zo rustige Ter Heijde was vandaag toneel van een grote politie inzet.


Aan het einde van de ochtend kwam bij de politie de melding binnen dat er mogelijk een schietincident had plaatsgevonden in de Piet Heinstraat. Ter plaatse spraken agenten met getuigen die meldden dat er meerdere keren geschoten was in de Piet Heinstraat.

Agenten troffen geen gewonden aan en zette onmiddellijk de straat af.

De situatie in de straat werd bevroren en er werden vele agenten in kogelwerende vesten en zelfs met schilden op de hoeken van de straat gepositioneerd, in afwachting van het arrestatieteam. Leden van het arrestatieteam hebben de posities overgenomen, en niet veel later een inval gedaan in een woning aan de Piet Heinstraat. Daarbij werd geen aanhouding verricht.

De politie doet verder onderzoek naar het schietincident.

De districtsrecherche Delft-Westland is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van het schietincident? Of hebt u in de omgeving  van de Piet Heinstraat verdachte voertuigen zien rijden? Of hebt u andere informatie? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Update 20.05: een 51-jarige man uit Ter Heijde heeft zich later op de dag bij het politiebureau gemeld als verdachte van de schietpartij.

Video: Fred van der Ende

Foto's: Fred van der Ende, Patrick Kramer en Roy Wolters

D5aqAQ.JPG

81wWbu.JPG

Nj2Uf7.JPG

Ijvnjq.JPG

ISjSZx.JPG

toLUKV.JPG

Llyf2N.JPG

zlwmvq.jpg

ezIx2M.jpg

pep3r3.JPG

dFWK1E.JPG

efTTJc.jpg

TBuTNA.JPG

3L23xP.JPG

y6o55G.JPG

UzHSpp.jpg