3 gewonden bij steekpartij Loevesteinlaan | Regio15.nl

3 gewonden bij steekpartij Loevesteinlaan

Den Haag - Bij een ruzie die uitmondde in een steekpartij zijn vannacht 3 personen gewond geraakt.


Wat de aanleiding voor de onenigheid was is nog onduidelijk. Het speelde zich af op de kruising van de Loevesteinlaan met de Dalfsenstraat.

Uiteindelijk zijn de 3 slachtoffers allen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op verzoek van de politie is dat naar 3 verschillende ziekenhuizen; waarschijnlijk om de kemphanen uit elkaar te houden. 

De politie heeft voor het portiek op de Loevesteinlaan een 'plaats delict' afgezet. Ook in de Dalfsenstraat en in het park aan de overkant was blijkbaar het een en ander gebeurd; dus ook daar zijn sporen veiliggesteld. De betrokkenen moeten ook allemaal hun kleding inleveren, zodat ook dat op sporen onderzocht kan worden.

Update: één van de slachtoffers belde bij een huis in de buurt aan, om hulp te zoeken.

Update 14:30: Agenten troffen ter plaatse in totaal vijf mannen aan waarvan er drie gewond bleken. Een van hen lag in een portiek aan de Loevensteinlaan. Omdat niet duidelijk was wat de aanleiding was van het steekincident werden alle personen aangehouden. De drie gewonde mannen werden overgebracht naar ziekenhuizen voor behandeling. Twee niet gewonde personen bleken onder invloed te zijn van alcohol (300 en 700 ugl). De zesde verdachte werd in zijn woning aangehouden.

Vier verdachten zijn afkomstig uit Burgerburg, Utrecht, Den Haag en Kerkrade. De andere twee verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

Foto's en video: Roy Wolters


MQf8sp.JPG

AKd25j.JPG

0r53sT.JPG

5t09MR.JPG

kMCv08.jpeg

3K1sH1.JPG

cAcWiS.JPG

XNWsaT.JPG