Mishandeling en bedreiging met vuurwapen in kapsalon | Regio15.nl
DutchEnglish

Mishandeling en bedreiging met vuurwapen in kapsalon

Den Haag - Bij een mishandeling in een kapsalon aan de Melis Stokelaan is zondagmiddag een persoon gewond geraakt.


Het incident vond omstreeks half vier plaats, in de kapsalon nabij de kruising met de Vrederustlaan. Het slachtoffer is verzorgd in de ambulance en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Het Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen, maar haar inzet bleek niet nodig. De heli was geland op een voetbalveld aan de Vrederustlaan.

De politie had een plaats delict afgezet in de directe omgeving van de kapsalon. De Forensische Opsporing (FO) heeft enige tijd onderzoek gedaan in de kapsalon. 

In het kader van het onderzoek zijn door de politie enkele aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt momenteel wat de rol van de aangehouden verdachten is bij het incident.

Update 19 maart: hoewel de politie in eerste instantie meldde dat er een schietpartij had plaatsgevonden bij/in de kapsalon, blijkt uit nader onderzoek dat er feitelijk 'slechts' sprake is geweest van mishandeling en bedreiging met een vuurwapen. Een 25-jarige man uit Wateringen raakte daarbij gewond. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Video: Nick van der Toorn


Foto's: Sven Poeze, Tim de Kleyn en Nick van der Toorn

SOeqLs.JPG

BEIwDU.JPG

i62tWp.JPG

SSws3o.JPG

VPnpXL.JPG

ZQRzhY.JPG

reYrk0.JPG

0Awjsz.JPG

ONCxKa.JPG

oX3mXF.JPG

FB4oKT.JPG

YJiFIL.JPG

6OZbNF.JPG

w TDK 9896

U6VVfC.JPG

LfGYOy.JPG

Rqg71L.JPG

w TDK 9897

yOQNQ3.jpeg

eTQeli.JPG

w TDK 9914