Meerdere schoten gelost bij ontvoering in de Franklinstraat | Regio15.nl

Meerdere schoten gelost bij ontvoering in de Franklinstraat

Den Haag - Vanavond heeft er een schietincident plaatsgevonden in de Franklinstraat.


De schietpartij vond omstreeks kwart voor tien plaats, nabij de kruising met de Newtonstraat. Er zijn nog geen berichten over gewonden.

Getuigen hebben verklaard dat er meerdere schoten zouden zijn gehoord, en dat er op een auto zou zijn geschoten vanuit een andere auto. Het zou om een Mercedes en een Volkswagen Golf gaan.

Volgens diverse getuigen zou er een persoon met geweld zijn meegenomen in een auto. De politie kon en wilde alleen bevestigen dat er meerdere schoten zijn gelost.

De kruising is door de politie afgezet, en een politiehelikopter heeft enige tijd boven de wijk gevlogen. Politie met kogel- en steekwerende vesten aan hebben enige tijd in de omgeving gezocht. De zoektocht heeft nog niets opgeleverd. 

Over de toedracht van de schietpartij, signalementen en dergelijke zijn nog geen mededelingen gedaan. 

Update 22:40:

Update 03-05 10:00: De politie heeft woensdagavond twee verdachten aangehouden die mogelijk betrokken zijn bij de ontvoering en/of schietpartij. De verdachten werden aangehouden in Wassenaar. Het gaat hier om een 27-jarige en een 39-jarige man uit Den Haag. Het is nog niet bekend of er bij het schietincident één of wellicht meerdere gewonden zijn gevallen.

Update 08-06 17:00: De politie bevestigt zojuist dat bij de schietpartij op 2 mei j.l. een ontvoering heeft plaatsgevonden. Er zijn deze week nog twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 24 en een 32-jarige man uit Den Haag.

Foto's en video: Dejan Jeremic, Daan van den Ende en Donny Kooistra

2fvEVG.JPG

36VgWM.JPG

p2plDL.JPG

UOQfhA.JPG

gF8RG2.JPG

hqdyde.JPG

BYd4cj.JPG

ljLZ24.JPG

CWXl9Q.JPG

h8OOLO.JPG

VJBWrq.JPG

zP2RwY.JPG

TQkrox.JPG

laof9a.JPG

dUkHoX.JPG

xkBxWg.JPG

LxP3c6.JPG

guhMC6.JPG

xG0m8h.JPG

T7eicF.JPG

HSsrjR.JPG

Tm6y8F.JPG