Aanhoudingen na melding schietpartij Schoutendreef | Regio15.nl

Aanhoudingen na melding schietpartij Schoutendreef

Den Haag - De politie kreeg vrijdagavond een melding dat er mogelijk schoten zouden zijn gelost op de Schoutendreef.


Agenten in steek- en kogelwerende vesten zijn massaal uitgerukt naar de flat aan de Schoutendreef met de Ridderdreef. Ook werden diverse eenheden van de hondenbrigade ingezet.

Er is een Plaats Delict (PD) afgezet met lint. Of er daadwerkelijk is geschoten en met wat voor soort wapen is vooralsnog niet bekend.

Uit het appartementencomplex zijn twee verdachten (een man een een vrouw) gehaald, aangehouden en naar het politiebureau vervoerd.

Op onze social media kanalen reageren omwoners dat zij tussen de zes en acht schoten hebben gehoord. Een speciaal team van de Wapens, Munitie en Explosieven (WME) doet ter plaatse onderzoek.

(Dit item is mede tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn 0615151502. Ziet u ook ergens veel politie of is er een gebied afgezet met lint? Stuur ons dan meteen een tip via WhatsApp. Zonder uw tips kunnen wij niet het laatste nieuws brengen!)

Update 5-1:  de politie laat weten dat in een woning aan de Schoutendreef in ieder geval een vuurwapen is aangetroffen. Twee personen (een man en een vrouw, beiden 38 jaar) zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Video: Daan van den Ende

Foto's: Nick van Mourik en Daan van den Ende

C9nCba.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

G7AE2e.JPG

pnl9wD.JPG

TEtTAI.JPG

CKm8LU.jpeg

YOo5aU.JPG

HA4Tbo.JPG

NxDjKS.JPG

HlIBWM.JPG

IxqhhH.JPG

FDAm0m.JPG

y8xw3g.JPG

ZtBbkO.JPG

XRzoe5.JPG

YPpf3b.JPG

yh9TPq.JPG

JNkWwu.JPG

8QwifP.JPG

tobthF.JPG