Schietincident Chr. Plantijnstraat; geen gewonden | Regio15.nl

Schietincident Chr. Plantijnstraat; geen gewonden

christoffelplantijnstraatth-DSC_8368De politie onderzoekt een schietincident op de Christoffel Plantijnstraat in de nacht van zaterdag op zondag 9 oktober omstreeks 01.00 uur.



Getuigen belden de politie met de mededeling dat er aldaar geschoten zou zijn. Agenten die als eerste ter plaatse waren troffen niets aan. Al snel bleek dat de schietpartij enige tijd eerder had plaatsgevonden. Vooralsnog lijkt niemand gewond geraakt bij het incident.

De recherche van Bureau Hoefkade gaat in het kader van het onderzoek verschillende getuigen horen.

Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Update 11 oktober: Bij Bureau Hoefkade meldde een 16-jarige jongen zichzelf zondagavond 9 oktober omstreeks 18.50 uur. De jongen is verdachte van de schietpartij in de Christoffel Plantijnstraat. De politie onderzoekt het schietincident dat in de nacht van zaterdag op zondag 9 oktober plaatsvond. Al snel wees het onderzoek in de richting van de verdachte en is zoeking gedaan in zijn woning. Op aandringen van familie heeft de jongen zichzelf gemeld. Bij het incident raakte niemand gewond.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Robert John Henderson en Ruben van Essen

WRJ-DSC_0626

WDB-DSC_8359

WDB-DSC_8386

WRE-IMG_8643