Twee gewonden bij steekpartij | Regio15.nl

Twee gewonden bij steekpartij

wouwermanstraatth-IMG 2515

Den Haag - Op de kruising van de Wouwermanstraat met de Fruitweg heeft vanmiddag een steekpartij plaatsgevonden; hierbij vielen twee gewonden.


Politieagenten hielden niet lang daarna in verband met het steekincident een 27-jarige man aan. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Bij de politie kwam rond 15.30 uur een melding binnen dat op het 'Openbaar Vervoersknooppunt' Wouwermanstraat/Fruitweg een steekpartij had plaatsgevonden. Agenten die ter plaatse kwamen, troffen twee gewonde mannen aan. Ter plaatse werd een mogelijke verdachte aangehouden.

De twee mannen (leeftijd onbekend) zijn met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. De verdachte werd ingesloten voor verhoor.

Er is een 'plaats delict' afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing hebben ter plaatse onderzoek verricht. Daarbij werden zij gehinderd door een voorbijganger, die persé onder het lint door wilde en sporen dreigde te vernielen. Deze persoon is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Bent u getuige geweest van deze steekpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ruben van Essen

WRE-IMG 2477

WRE-IMG 2483

WRE-IMG 2514

WRE-IMG 2515

WRE-IMG 2517

WRE-IMG 2526