Man aangehouden na steekpartij | Regio15.nl

Man aangehouden na steekpartij

nieuwehaventh-IMG 4872

Den Haag - Agenten hielden vanmiddag een 18-jarige Hagenaar aan, nadat hij rond het middaguur een 15-jarige plaatsgenoot zou hebben gestoken.



Omstreeks 11.45 uur kregen agenten de melding dat er op de Nieuwe Haven iemand neergestoken was. Ter plaatse troffen zij het gewonde slachtoffer aan. Hij bleek in de binnentuinen aan de Ammunitiehaven te zijn neergestoken.

Direct werd een zoektocht ingesteld naar de ontkomen verdachte. Daarbij werd ook gebruik gemaakt van Burgernet. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en is daar aan zijn verwondingen behandeld. Hij moet een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.

Getuigen verklaarden tegenover de agenten dat de dader de later aangehouden Hagenaar moest zijn. Hij meldde zich 's middags zelf op het politiebureau en is daar aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De recherche onderzoekt de exacte toedracht en roept getuigen op zich te melden via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, onder nummer 0800-7000.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-IMG 4846

WMM-IMG 4847

WMM-IMG 4854

WMM-IMG 4872