Gewonden bij steekpartij v.d. Vennestraat | Regio15.nl

Gewonden bij steekpartij v.d. Vennestraat

20121111-vennestraat-kopt-img 4774Den Haag - De politie werd even na middernacht geconfronteerd met een steekpartij zonder slachtoffers.....


Getuigen hadden de politie gebeld met de mededeling dat er op de kruising van de Snijdersstraat en de van der Vennestraat een steekpartij had plaatsgevonden; hierbij zouden een of twee slachtoffers zijn gevallen.

Een vader wilde met zijn zoon naar een horecagelegenheid in de Snijdersstraat. Al gauw ontstond er een woordenwisseling, waarna er een vechtpartij plaatsvond. Zowel de vader, een 45-jarige Hagenaar, als de zoon, een 19-jarige Hagenaar, liepen steekwonden op. Zij zijn zelf naar het ziekenhuis gegaan om hun letsel te laten behandelen. Een andere Hagenaar raakte ook gewond; mogelijk is hij verdachte in dit incident.

Met spoed ter plaatse gekomen trof de politie niemand aan. Getuigen hebben de politie daar verteld dat de twee gewonden zelf naar het ziekenhuis waren gegaan. Hierop heeft de politie een aantal ziekenhuizen benaderd en zodoende wist men de twee slachtoffers van de steekpartij te achterhalen. Deze worden op het politiebureau verhoord.

Op de lokatie van de steekpartij heeft de politie een Plaats Delict afgezet en heeft men daar een onderzoek uitgevoerd.

Bent u getuige geweest van deze steekpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Dejan Jeremic en Eyelogic

w-img 0098

w-img 4774

w-img 4775

w-img 4776

w-img 4778

w-img 0112

w-img 0114