Steekpartij na ruzie op de Regentesselaan | Regio15.nl

Steekpartij na ruzie op de Regentesselaan

IMG 5335t-IMG 5338Den Haag - Een ruzie op de Regentesselaan is vanavond even na half zeven geëscaleerd tot een mishandeling, waarbij tevens is gestoken.

Daarbij is een 48-jarige man gewond geraakt. Hij is ter plaatse snel gestabiliseerd en daarna met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer liep om tien over half zeven op de Regentesselaan, ter hoogte van koffiehuis Amon, toen hij werd aangesproken door de verdachte. Om nog onbekende reden kregen zij een woordenwisseling. Dit mondde uiteindelijk uit in een mishandeling, waarbij het slachtoffer tevens een aantal lichte steekwonden opliep.

Een alerte getuige hield de verdachte in zicht en waarschuwde de politie. Zij hielden de man, een 43-jarige Hagenaar, aan in de nabije omgeving van de Regentesselaan. Om de toedracht van het incident helder te krijgen, is de politie op zoek naar getuigen.

De Regentesselaan werd voor het forensisch onderzoek afgesloten in beide richtingen. Daardoor kon HTM tramlijn 12 ook tijdelijk niet rijden.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u informatie die de politie kan helpen met het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video: Marco Mattheijer


Foto's: Marco Mattheijer, Dejan Jeremic, Sander Paardekooper
w-IMG 5331

w-IMG 5335

w-IMG 5338

w-IMG 5348

w-Regentes SBF 9584

w-IMG 4220

w-Regentes SBF 9592