Twee aanhoudingen na steekpartij Poeldijk | Regio15.nl

Twee aanhoudingen na steekpartij Poeldijk

20140206-Anjerstraat t-IMG 4725Poeldijk - De politie hield banmiddag twee mannen aan in een woning aan de Anjerstraat. De mannen hadden ruzie en die liep uit de hand.


De politie ontving rond kwart over twaalf de melding dat er een steekincident was geweest in de bewuste woning  de Anjerstraat. Eenmaal aangekomen bleek dat een 26-jarige Leidenaar en een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats ruzie hadden gekregen. Er zijn over en weer bedreigingen geuit en uiteindelijk stak de eerstgenoemde verdachte de andere neer.

Daarna is de steker de woning uit gevlucht en belde de politie. Verschillende politie-eenheden kwamen ter plaatse en hielden hem aan. Ook de andere man is aangehouden, omdat nog onduidelijk is wat de precieze toedracht van het incident is.

De politie doet onderzoek naar de rol van de verdachten en naar het incident op zich. De gewonde verdachte is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam niet ter plaatse.

De aard van het incident ligt in de relationele sfeer.

Video: Tim de Kleijn


Foto's: Ivar Gieles en Tim de Kleijn

w-IMG 4710

w-IMG 4721

w-Anjerstraat TDK 5465

w-Anjerstraat TDK 5468

w-IMG 4725

w-IMG 4736

w-Anjerstraat TDK 5477