Fatale steekpartij in woning Wolmaranstraat | Regio15.nl

Fatale steekpartij in woning Wolmaranstraat

IMG 1182t-IMG 1196  1 Den Haag - Bij een steekpartij in een woning in de Wolmaranstraat is een 74-jarige vrouw om het leven gekomen.


Rond twee uur vanmiddag meldde een 26-jarige Hagenaar zich op het politiebureau en vertelde dat er zich op het adres wat had plaatsgevonden. De politie is meteen naar het adres gegaan en trof daar de zwaargewonde vrouw aan. Agenten zijn gelijk begonnen met reanimeren.

Er werden gelijk meerdere ambulances en het mobiel medisch team naar het adres gestuurd. De traumahelikopter landde in het Zuiderpark. 

Ondanks de inspanningen van de medische hulpverleners was het slachtoffer niet meer te redden; de vrouw is ter plaatse overleden. De medische hulpverleners zijn daarom weer vertrokken; de politie heeft daarna een plaats delict afgezet. Rond tien voor half vier was de dienst forensische opsporing ter plaatse om de sporen van de steekpartij vast te gaan leggen.

De 26-jarige man, de zoon van het slachtoffer, is aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor de steekpartij was.

Het voorval trok veel belangstellenden; de politie zette delen van de Kempstraat en de Wolmaranstraat af om het publiek op afstand te houden.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer, Lars Koeze
w-IMG 1181

w-IMG 7708

w-IMG 1190

w-IMG 1196  1

w-IMG 1196  2

w-IMG 7707

w-IMG 1222