Verdachte direct na steekpartij aangehouden | Regio15.nl

Verdachte direct na steekpartij aangehouden

KOP 4988t-IMG 4971Den Haag - Bij een steekincident in een woning aan de Van Miereveltstraat is een 16-jarige vrouw vrijdagochtend gewond geraakt.


Hulpdiensten kregen rond half acht 's-ochtends de melding dat er een incident in de woning had plaatsgevonden. Politieagenten van naastgelegen politiebureau De Heemstraat spoedden zich naar buiten om het slachtoffer hulp te kunnen verlenen, en tevens een onderzoek in te stellen naar de dader. Naast de agenten werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd en ter plaatse gestuurd.

Er werden twee gewonden aangetroffen; een 16-jarige Haagse en een 22-jarige inwoner van Lisserbroek. Deze laatste is als verdachte aangemerkt en is na verzorging van zijn wonden als verdachte overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt daar verhoord door de recherche.

De inzet van de traumaheli is direct na de landing op het speelpleintje aan de Van Der Vennestraat geannuleerd en deze is daarom retour vliegveld Rotterdam/The Hague Airport gegaan. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Forensische onderzoekers in witte pakken hebben in de woning uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Hierbij is ook een steekwapen gevonden en in beslag genomen voor onderzoek.

Rond tien uur was het onderzoek afgerond. Het plaats delict dat gevormd was rond de woning werd daarbij ook vrijgegeven.

Video (volgt) en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 4959

w-IMG 4964

w-IMG 4965

w-IMG 4973

w-IMG 4975

w-IMG 4976

w-IMG 4981

w-IMG 4982

w-IMG 4984

w-IMG 4986

w-IMG 4994

w-IMG 4988