Gewonde bij steekpartij nabij station HS | Regio15.nl

Gewonde bij steekpartij nabij station HS

20141105-stationhs-kopt-IMG 5203Den Haag - Bij het station Hollands Spoor heeft vanochtend in alle vroegte een steekpartij plaatsgevonden.


Bij de steekpartij heeft een 27-jarige persoon verwondingen in zijn gezicht opgelopen. Het slachtoffer is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het steekincident deed zich omstreeks tien over vijf voor nabij het Johanna Westerdijkplein. Het slachtoffer liep ter hoogte van de fietsbrug nabij de Haagse Hogeschool, toen er onenigheid ontstond tussen hem en enkele nog onbekende personen. Hierbij werd de man mishandeld, waarna hij een forse wond in zijn gezicht opliep.

De politie vermoed dat gezien de snijverwonding een mes mogelijk het wapen is geweest waarmee het slachtoffer geraakt is. Na de mishandeling zijn de verdachten in onbekende richting gevlucht.

De politie heeft een deel van de omgeving afgezet in verband met sporenonderzoek. Zowel het station als de nabijgelegen Haagse Hogeschool waren bereikbaar, hoewel het tunneltje tussen het Stationsplein en de Waldorpstraat tijdelijk was afgesloten.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 5203

w-IMG 5207

w-IMG 5212

w-IMG 5215

w-IMG 5219

w-IMG 5222

w-IMG 5225

w-IMG 5228