Gewonde door mishandeling Cillierstraat Den Haag | Regio15.nl

Gewonde door mishandeling Cillierstraat Den Haag

Den Haag - Een man is vannacht gewond geraakt bij een mishandeling in de Cillierstraat.


Vlak na middernacht kregen agenten de melding dat er op de Cilliersstraat een man was aangetroffen die vermoedelijk was gestoken. Direct gingen zij ter plaatse en troffen daar de man aan. Hij bleek -gelukkig-  slechts een paar oppervlakkige schaafwonden te hebben, van steekverwondingen was geen sprake.

Omdat de man amper de Nederlandse taal beheerst, kon hij op dat moment niet goed duidelijk maken wat er was gebeurd. Hij werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd; op de Cilliersstraat werd een onderzoek ingesteld.

Dankzij een arabisch sprekende agent kon de man uiteindelijk duidelijk maken wat er was gebeurd. Hij was naar eigen zeggen vanaf de Loosduinsekade de De La Reyweg opgelopen en daar mishandeld en bedreigd door twee mannen met bivakmutsen. Daarna was hij doorgelopen. Op de Cilliersstraat had een voorbijganger zich over hem ontfermd en de politie gebeld.

De districtsrecherche op Bureau De Heemstraat onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Heeft u zaterdagavond laat iets gezien in de omgeving van de De La Reyweg dat met dit incident te maken ken hebben, neem dan contact op via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Video en Foto’s: Donny Kooistra

w DSC 0146

w DSC 0149

w DSC 0155

w DSC 0163

w DSC 0172

w DSC 0173