Steekincident bij tramhalte Loosduinsekade | Regio15.nl

Steekincident bij tramhalte Loosduinsekade

Den Haag - Vanavond heeft er op de Loosduinsekade een steekincident plaatsgevonden.


Het steekincident vond omstreeks kwart voor twaalf plaats bij een tramhalte van lijn 11 op de kruising met de Asmanweg. Eén persoon, een 36-harige Hagenaar, raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer stond bij de tramhalte. Om nog onbekende redenen ontstond er onenigheid tussen het slachtoffer en een aantal mannen. De onenigheid mondde uiteindelijk uit in een steekincident.

Na het incident vluchtten de, vermoedelijk drie, verdachten. Op basis van (getuigen)verklaringen zocht de politie in de omgeving naar hen. Eén verdachte, een 25-jarige Hagenaar, werd op de Schalk Burgerstraat aangehouden. De politie doet onderzoek naar zijn betrokkenheid bij het incident. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Van de verdachte die vermoedelijk het slachtoffer gestoken heeft is een signalement bekend. Het gaat om een man met een negroïde uiterlijk. Hij heeft dreadlocks tot in zijn nek en is ongeveer 1.95 m. lang. Hij heeft een smal postuur en een wat ronder gezicht en is rond de 28 à 30 jaar oud. Hij was ten tijde van het steekincident donker gekleed en droeg vermoedelijk een legergroene jas.

Een tramstel moest volgens een getuige nij de halte blijven staan om het incident 'af te schermen'. Nadat het slachtoffer was vervoerd, kon deze tram zijn weg weer vervolgen.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto's: Nick van der Toorn

w IMG 2391

w IMG 2400

w IMG 2405

w IMG 2413

w IMG 2415

w IMG 2418

w IMG 2431