Gewonden bij vecht- en steekpartij Kaapseplein | Regio15.nl

Gewonden bij vecht- en steekpartij Kaapseplein

Den Haag - Bij een vecht- en steekincident op het Kaapseplein vielen vannacht meerdere gewonden.


Surveillerende agenten werden rond één uur aangesproken op de Fruitweg door enkele personen dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op het Kaapseplein. Een 35-jarige Hagenaar was daarbij gewond geraakt; hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Agenten stelden direct een onderzoek in.

Agenten onderzochten het Kaapseplein en spraken met enkele getuigen. Op dat moment werd duidelijk dat bij de vechtpartij ook gestoken was en dat de verdachte ervandoor was gegaan. De hondenbrigade onderzocht het Kaapseplein. Van getuigen ontvingen agenten een signalement van de verdachte.

Later in de nacht rond half drie werd op de Erasmusweg om een ambulance gevraagd vanwege een gewonde man. Een politie eenheid nam ook poolshoogte en troffen de man met enkele verwondingen. De man voldeed aan het signalement dat was opgegeven bij het Kaapseplein.

Hierdoor ontstond bij de agenten het vermoeden dat de man betrokken was geweest bij de vechtpartij op het Kaapsepleinen en mogelijk ook de verdachte was van het steekincident. Hierop is de 52-jarige Hagenaar in het ziekenhuis aangehouden.

De recherche onderzoekt het incident, zowel slachtoffer als verdachte zullen worden gehoord.

Foto's: Rick Hebing

w IMG 8833

w IMG 8835

w IMG 8840