Dodelijke steekpartij in de Hagenstraat | Regio15.nl

Dodelijke steekpartij in de Hagenstraat

Den Haag - Bij een steekpartij op de Hagenstraat (Ypenburg) is vanmorgen vroeg een 55-jarige man om het leven gekomen.


Omwonenden hoorden een hoop herrie en belden de politie. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij een zwaargewonde man aan die vermoedelijk slachtoffer was van een steekincident.

Er werden meerdere ambulances gestuurd en ook het en het mobiel medisch team (MMT) uit Rotterdam is ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer bleek echter niet meer te redden en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Van de plaats delict is een verdachte weggevlucht; de politie iis op zoek gegaan naar deze persoon, maar voor zover bekend is deze niet aangetroffen.

Het is nog niet bekend wat de aanleiding is voor deze uitbarsting van geweld. Getuigen zijn voor het afleggen van een verklaring meegenomen naar het politiebureau.

De politie heeft een deel van de Hagenstraat afgezet als 'plaats delict'. Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek.

UPDATE 17.15 uur: het onderzoek is nog in volle gang. Inmiddels is de identiteit bekend van de vermoedelijke verdachte. Deze is echter nog niet aangehouden, ondanks invallen op enkele lokaties.

UPDATE 19.20 uur: de politie maakt bekend dat er een verdachte is aangehouden in verband met het overlijden van de 55-jarige Hagenaar in de Hagenstraat vanmorgen

Video en Foto's: Cees de Kleijn


w TDK 8470

w TDK 8473

w TDK 8489

w TDK 5247

w TDK 5251

w TDK 5253