Zwaargewonde bij steekpartij op Delftselaan | Regio15.nl

Zwaargewonde bij steekpartij op Delftselaan

Den Haag - Bij een steekincident op de Delftselaan is vanavond een zwaargewonde gevallen.


Getuigen meldden rond vijf over zes het steekincident bij de politie, die direct ter plaatse ging. Op de Delftselaan zagen agenten het slachtoffer in een auto. Hij had een steekwond die direct behandeld moest worden.  Na de melding werden twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

Omdat het ziekenhuis vlakbij is, koos de ambulancebemanning ervoor om de komst van de traumahelikopter niet af te wachten. Zij hebben het slachtoffer met spoed afgeleverd bij het MCH/Westeinde ziekenhuis.

Het Westeinde is één van de ziekenhuizen in de regio met een traumacentrum dat gespecialiseerd is in de behandeling van ernstig letsel. De traumahelikopter is nog wel geland, maar is dus redelijk snel weer opgestegen.

Twee 20-jarige plaatsgenoten zijn aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het voorval. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.

Er is een groot deel van de Delftselaan als 'plaats delict' afgezet om de sporen te beschermen, in afwachting van de specialisten van de afdeling Forensische Opsporing.

Getuigen wordt gevraagd te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto's en video: Donny Kooistra


8q97Fy.JPG

F1uYEm.JPG

C9u4Nj.JPG

y3pRpK.JPG

Trn0j6.JPG